Altalanos felhasznalasi feltetelek

Bevezető

Honlapunk használatának folytatásával Ön elfogadja a következő feltételeket:

• A Winter Outlet bármikor megváltoztathatja, felfüggesztheti vagy megszakíthatja a webhely bejelentése nélkül.

• A Winter Outlet korlátozhatja a hozzáférést a webhelyhez vagy annak egy részéhez. Ugyanakkor a Winter Outlet korlátozhatja a hozzáférést a webhely bizonyos szolgáltatásaihoz, és korlátozhatja a hozzáférést bizonyos azonosítónak előzetes bejelentés és felelősség nélkül.

• Ön egyetért azzal, hogy a Winter Outlet saját belátása szerint, előzetes értesítés vagy felelősség nélkül, Önnek vagy bármely harmadik félnek azonnal eltávolíthatja felhasználói azonosítóját, vagy törölheti vagy eltávolíthatja az azonosítóval társított tartalmat. Az ilyen eltávolítás okai közé tartoznak többek között, de nem kizárólagosan, az inaktivitás hosszabb időszaka, vagy a Honlap Általános Szerződési Feltételeinek megsértése.

• A Winter Outlet bármikor megváltoztathatja a webhely tartalmát, megváltoztathatja a struktúrát, a tartalmat és a hozzáférhetőséget, előzetes figyelmeztetés nélkül és értesítés nélkül megszakíthatja az információkat a webhelyen. A vállalat nem vállal felelősséget semmilyen kárért ezt az oldalt használókkal szemben.

A módosítások a webhelyen való közzététele dátumától válnak érvényessé.

Az Ön által elérni kívánt webhely olyan weboldal, amely információkat és szolgáltatásokat nyújt a jelen feltételek szerint.

 

Értelmezés, definíciók

Vevő - fizikai vagy jogi személy, egyesület, alapítvány, cég vagy más jogi személy, amelynek létesítő okirat szerinti székhelye Magyarországon vagy külföldön van és rendel az oldalunkról

Eladó - SC WINTER OUTLET SRL, székhelye: com. Tarlungeni , sat Purcareni nr.449, Brassó megye, amelynek nyilvántartási száma a J08 / 442/2011 Kereskedelmi Jegyzékben és az egyedi azonosító kód (CUI): RO 28202468.

Áruk és szolgáltatások - minden olyan termék vagy szolgáltatás, amelyet az eladó közvetlenül vagy futárszolgálaton keresztül a Vevőnek átad.

Megrendelés - az Eladó és a Vevő közötti elektronikus dokumentum, amelyen keresztül az Eladó bizonyos áruk és szolgáltatások szállítására vállalkozik, és a Vevő ezeket a termékeket és szolgáltatásokat kívánja átvenni, amelyekért kötelezi magát a fizetés teljesítésére.

Szerződés - A szerződés szerint a Vevő által megrendelt és az Eladó által megerősített megrendelés.

Fiók - az e-mail címmel és jelszóval ellátott rész, amely lehetővé teszi a Vevőnek a Megrendelés benyújtását, valamint a  vevőről és vásárlói előzményekről (megrendelések, adószámlák, jótállások, kedvencek stb.) tárol adatokat. A felhasználó felelős, és gondoskodik róla, hogy a Számla létrehozásakor megadott összes információ pontos, teljes és naprakész legyen.

Bevásárlókosár - a Számla egy olyan szakasza, amely lehetővé teszi a Vevő számára, hogy hozzáadja azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket a felvétel időpontjában vagy egy későbbi időpontban kíván szerezni

Kedvencek - a fiók azon része, amely lehetővé teszi a vevőnek / felhasználónak, hogy létrehozza azokat a terméklistákat, amelyeket egy lehetséges vásárlásra kíván követni

Szellemi tulajdonjogok - a szellemi tulajdonjogok védelme alatt áll a romániai szellemi tulajdonról szóló törvény (Legea nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizată*)) és kapcsolódó törvények alapján. A honlap tartalma SC WINTER OUTLET SRL tulajdonát képezi, beleértve a következőket: képek, grafikák, programok, emblémák, logók, terméknevek.

 

Tartalom

A webhely tartalma a felhasználó személyes használatára szolgál.

A webhelyen bemutatott valamennyi anyag, beleértve, de nem kizárólag: Webdesign, Webfejlesztés, Grafikai tervezés, Videóanyagok, mobilalkalmazások fejlesztése, SEO, képek, szövegek, információk, írásos cikkek stb a tulajdonról szóló törvény (Legea nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizată*)) védi.

Egyes jogi szövegek vagy események elmulasztása nem vezet azok alkalmazhatatlanságához.

A winteroutlet.hu webhelyet és annak tartalmát a román szerzői jogi törvény, valamint a Románia területén érvényes szerzői jogi rendelkezések védik.

Nem másolhatja, tárolhatja, módosíthatja vagy átviheti bármely más név alatt, részben vagy egészben a webhelyet és / vagy annak tartalmát.

A kizsákmányolás ingyenes, a marketing elmaradása és a Winter Outlet által előírt feltételek betartása mellett.

A honlap tartalmának másolása, tárolása, módosítása, forgalmazása és / vagy továbbítása kifejezetten tilos.

A weboldalon közzétett anyagokat kifejezetten tilos CD, DVD, más mágneses vagy egyéb adathordozók felhasználásával közzétenni.

A Winter Outlet nem vállal felelősséget a weboldal tartalmának egészének vagy egy részének bármilyen adathordozón történő másolásával, tárolásával, módosításával vagy áthelyezésével kapcsolatban felmerülő károkért, meglévő vitákért.

Az ezen az oldalon bemutatott összes információ csak tájékoztató jellegű. A webhelyen megadott információkat csak személyes célokra használja.

 

Szerzői jog

A webhely tartalmára vonatkozó összes szerzői jog az SC Winter Outlet SRL-hez tartozik

A felhasználók csak részben vagy egészben tölthetik le az oldal tartalmát csak személyes használatra.

Az információ letöltése a webhelyről csak a következő esetekben lehetséges: az információtartalom csak egy bekezdését lehet letölteni, és legfeljebb egy képet, valamint az anyag vagy a tartalom végén vagy a megfelelő képen a Winter Outlet webhelyre vezető linket csatolhat.

 

A webhelyhasználat korlátozása

A weboldal elérésekor Ön kijelenti, hogy Ön kizárólag a személyes jogi célok érdekében használja ezt a szolgáltatást. Pontosabban, Ön köteles:

                1. Nem módosítja, nem másolja, terjeszti, továbbítja, nem jeleníti meg, nem teszi közzé, reprodukálja, nem engedélyezi, nem hoz létre származékos munkákat, átruházza vagy eladja az e weboldalon keresztül kapott információkat vagy szolgáltatásokat;

                2. Ön nem engedélyezi vagy engedélyezi a harmadik személy számára a webhely használatát olyan anyag átadására vagy fogadására, amely sérti az alkalmazandó obszcén, fenyegető, agresszív, rágalmazó, rasszista vagy más jogszabályokat;

                3. Nem fog végezni vagy engedélyezni crack / hacker vagy denial of service támadásokat; azok a felhasználók, akik megsértik a webhely, kiszolgálórendszerek vagy hálózatok biztonságát, jogi eljárás alá vonhatók;

 

Az oldal elérésével és használatával Ön elfogadja, hogy vállalja, hogy lemond minden felelősségről, és nem viszi a Winter Outletet bíróság elé a Weboldal és az Internet használatából eredő bármely harmadik fél által benyújtott követelés tekintetében, (közvetlen, közvetett, következményi vagy egyéb) veszteség, költség, cselekvés, próba, kár, költség (beleértve a bírósági költségeket) vagy egyéb okok miatt, amelyek a látogató e szabályoknak és feltételeknek megsértéséből / figyelmen kívülhagyásából erednek.

 

Kapcsolatok más webhelyekkel

A webhely tartalmazhat bizonyos kapcsolatokat harmadik fél webhelyeivel. Más webhelyekkel való kapcsolatok elérésekor Ön felelős azért, hogy teljesítse az ezen webhelyeket szabályozó feltételeket.

Ezen feltételek elfogadásakor elfogadja, hogy a Winter Outlet semmilyen módon nem tudja ellenőrizni a harmadik fél webhelyeinek tartalmát. Ezért a Winter Outlet semmiféle felelősséget nem vállal a látogatók iránt az ilyen oldalakon található bármilyen információ tekintetében.

A más oldalakra mutató linkek beillesztése kizárólag a webhely látogatóinak segítésére irányul, és nem foglalja magában a Winter Outlet támogatását az ezeken a helyeken rendelkezésre álló anyagokra, illetve az operátorokkal való bármilyen kapcsolatra. A látogató hozzáférést kap ezekhez a webhelyekhez, és kizárólag saját felelősségére használja termékeit és szolgáltatásait.

 

A felhasználók regisztrálási kötelezettségei

A Winter Outlet online tartalmához való hozzáférés korlátozott.

A honlapon való részvétel a regisztrációs űrlap kitöltésével történik.

A bejelentkezéshez / regisztráláshoz a felhasználót felkéri, hogy adja meg kapcsolattartási adatait, felhasználónevét és jelszavát.

A regisztrációs űrlap tartalmazza a felhasználói kapcsolattartási adatokat (név, vezetéknév, e-mail cím, számlázási cím, kézbesítési cím, telefonszám).

Nem regisztrálhat, amíg nem olvasta és nem ellenőrizte a "Általános Szerződési Feltételek" gombot. Ennek a gombnak a ellenõrzése az Ön beleegyezése a weboldal feltételeinek.

A megadott személyes adatokat a Winter Outlet feldolgozhatja és felhasználhatja a regisztrált személyekkel történő kommunikációra és statisztikai célokra.

A Winter Outlet fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa és frissítse ezeket a feltételeket. A változtatások akkor válnak érvényessé, ha a webhelyen vannak közzétéve.

Az "Általános Szerződési Feltételek" link segítségével hozzáférhet a legújabb verzióhoz.

Termékek ára

A www.winteroutlet.hu cikkek árai tartalmazzák az ÁFA-t (19%), és a megrendelésük pillanatától érvényesek. Minden ár HUF-ban kerül kifejezésre, és az árfolyam ( HUF / € és / vagy HUF / $) és a vámok változása szerint módosítható. Azoknál a termékeknél, amelyek már kedvezményben vannak (promóciók vagy készletfelszámolás), más kedvezmények nem halmozhatók fel vagy nem alkalmazhatók.

 

A szállítási feltételek

A honlapunkon feltüntetett termékek ára forintban jelenik meg, tartalmazza az ÁFÁ-t (romániai ÁFA=19%), de nem foglalja magába a szállítás és az utánvét költségeit. Ez utóbbiak a vevőt terhelik, amennyiben a megrendelés nem haladja meg a 10.000 forintot, a szállítási költség ezen esetekben körülbelül 1.000 forint.

10.000 forint fölötti megrendelések esetében a szállítás ingyenes.

 

A www.winteroutlet.hu online áruház a következő szállítási feltételekkel szállítja a termékeket:

Futárszolgálati cégen keresztűl

-A weblapon megrendelt termékek szállítására a rendelést követő első munkanapon kerül sor. E-mailben vagy telefonon értesítést kap, amikor a megrendelt termékek a gyors futárszolgálathoz kerültek. A szombati és vasárnapi megrendeléseket hétfőn dolgozzuk fel. Email-ben vagy telefonon értesítjük az áru átadásáról a DPD futárszolgálatnak. Az átlagos szállítási határidő 3-4 nap.

-Rendkívüli esetekben több időt feltételezhet a szállítás – ilyenkor telefonon értesítjük a vevőt.

- A futárszállítási költségeket a rendelési oldalon a rendelések befejezése előtt lesz elhelyezve.

A termékeket a futárszolgálat igényei szerint csomagoljuk, ezek az átadás pillanatáig biztosítva vannak. A csomag sértetlenségét a futár jelenlétében kell leellenőriznie, az utólagos reklamációt nem vesszük figyelembe.

A visszaküldött csomagok nem mentik fel a postaköltségek kifizetésétől.

 

Garanciális és termékvisszaküldési  feltételek

www.winteroutlet.hu honlapon vásárolt új termékekre a gyártó vagy forgalmazó partnerünk vállal szavatosságot, az érvényben levő törvényes előírások értelmében. A használt (second-hand) árura nincs szavatosság.

A szavatosság a termék vásárlásának időpontjától kezdődik, csak az eredeti vevőre érvényes, nem átruházható és a termék javítására, ennek az árukészlet függvényében történő kicserélésére vagy az áru értékének megtérítésére vonatkozik.

A jótállás nem vonatkozik a következő helyzetekre: az idő folyamán beállott természetes kopás, a nem megfelelő összeszerelés, a gyártó használati utasításaival nem megegyező karbantartás, a termékkel nem egyező vagy más célt szolgáló alkatrészek vagy kiegészítők felszerelése, gondatlan kezelés, helytelen használat, baleset.

Amennyiben a vevő más célra használja a terméket, mint amelyet előírt a gyártó, a szavatosságot elveszíti. A garancia érvényesítéséhez a számla vagy a pénztári blokk (amennyiben a terméket üzletünkben vásárolta) , valamint a vevő személyazonossági igazolványának másolata szükséges.

A futárszolgálattal küldött és a szállítás során megsérült termékekre nem vállalunk garanciát. A vevő felelőssége tüzetesen megvizsgálni a csomagot átvételkor és amennyiben bármilyen károsodás, ütés nyomait észleli, ezt feltüntetni a szállítólevelen (AWB) és haladéktalanul jelezni a futárszolgálatnak.

A távollévők közötti szerződés értelmében vásárolt terméket vissza lehet küldeni, az érvényben levő jogszabályok szerint; a vevő a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indokolás és késedelmi kamat nélkül elállhat. A terméket az eredeti csomagolásban, minden leszállított kiegészítővel és fogyóeszközzel, ugyanabban az állapotban kell visszaszolgáltatni, mellékelve az eredeti számlát. A visszaküldés költségeit a vevő fizeti és ugyanazt a futárszolgálatot kell igénybe vennie, amely a termékeket kiszállította.

Az árukészlet függvényében a WINTER OUTLET SRL Kft. a következő lehetőségeket ajánlhatja fel az ügyfélnek:

- kicserélheti a terméket egy hasonló árú másikkal
- kijavíthatja a terméket
- visszatéríti a termék ellenértékét az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül 

A visszaszolgáltatási feltételek nem vonatkoznak a szállítási költségek megtérítésére. Ha a terméket már használatba vette a vevő, az eladó nem köteles visszavenni azt. Nem fogadjuk el azokat a termékeket, amelyeken fizikai változások észlelhetőek, ütés, csorbulás vagy sokk nyomai láthatóak, vagy elhasználták a fogyóeszközöket, stb. A WINTER OUTLET Kft. nem vállalja a felelősséget a vevő által végzett szerelés, kezelés vagy szállítás során keletkezett hibákért és nem fogadja vissza az ilyen termékeket.

  

Fizetési lehetőségek

A helyszínen megjelenőektől eltérő kifizetések nem fogadhatók el, és nem vállalunk felelősséget a futár által küldött pénzösszegért.

A WO weboldalán vásárolt termékek kifizetése a következőképpen történhet:

- Utánvét: a futárszolgálatnak az áru átvételékor kell fizetni
- Bankkártyás fizetés: a weboldalon közölt információk szerint

Természetesen lehetősége van személyesen vásárolni romániai üzletünkben – ez esetben fizethet a helyszínen bankkártyával vagy készpénzben, a helyi pénznemben ( román lej).

 

Adatvédelmi irányelvek

A Winter Outlet a megadott személyes adatokat (név, cím és telefonszám) elküldi a futárszolgálatnak amely a megrendelt termékeket szállítja ki.

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével kifejezetten és egyértelműen egyetért azzal, hogy az Ön személyes adatait az eladó tárolja és feldolgozza.

A formanyomtatványon kitöltött személyes adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően fogják felhasználni, és az Ön hozzájárulása nélkül nem teszik közzé harmadik személyek számára.

A személyes adatok a következőkből állnak: név, vezetéknév, telefon, cím és e-mail cím.

Ez az oldal csak általános információkat tartalmaz a személyes adatok feldolgozásához szükséges előzetes információfeldolgozás céljából.

Minden olyan személyes adatfeldolgozási művelet, amelyet e honlapon keresztül fognak végrehajtani, részletes és kifejezett információkkal fognak jönni, hogy lehetővé tegyék, hogy a megfelelő választásokat érvényesíteni tudja törvényes jogai és érdekei megsértésének elkerülése érdekében.

A "Személyes adatok" olyan személyazonosításra alkalmas adatokat jelentenek, amelyeket a webhely felhasználóiról gyűjtünk, például az Ön keresztneve, vezetékneve, e-mail címe.

Az SC Winter Outlet SRL csak azokat a személyes adatokat veszi fel, amelyeket önként tölt ki, ha egy vagy több terméket kíván vásárolni a webhelyen. Amikor megadja nekünk ezeket a személyes adatokat, kifejezetten megemlítjük Önnek azt a célt, amellyel az információkat a webhely jogi feltételeinek megfelelően használjuk, és kérjük kifejezett beleegyezését ilyen felhasználásra.

Tipikus célok a következők:

1.Válaszolni az Ön kérdéseire

Amikor személyes kérdéseit felteszi, vagy kéréseit kifejezi, akkor az Ön által megadott adatok alapján válaszolunk a kérdéseire / kéréseire.

2. Promóciók létrehozására

A regisztrációs űrlapon leadott személyes adatait használhatjuk promóció céljából, hogy a promóciót a bejelentett szabályoknak megfelelően végezhessük. Ilyen szabályok szükségessé tehetik a következőket: a rövidített adatok közzétételét a nyertesek azonosítása céljából, a nyeremények átadása, az adók fizetése, a nyerteseknek a jövőbeli hirdetésekben való részvételét követelhetik meg stb.

3. A szerződés / megrendelés teljesítése

Személyes adatait akkor használhatjuk, ha termékeket vagy szolgáltatásokat rendel tőlünk. Ezeket az adatokat megosztjuk harmadik felekkel, például a kártyás fizetési szolgáltatóval vagy az áruk / díjak fuvarozójával. Az ilyen személyes adatok átadása csak a jogos érdekeinek tiszteletben tartása vagy a szerződés rendelkezéseinek való megfelelés érdekében történik.

4. Közvetlen marketing

Ha kifejezetten kijelentette az alkalmazásában, hogy hirdetéseket / promóciós anyagokat szeretne kapni, rendszeres időközönként információt és / vagy ajánlatokat küldünk olyan termékeinkről és / vagy szolgáltatásainkról, amelyekről úgy gondoljuk, hogy Önt érdekelné. Kizárólag ilyen kérelem alapján ítéljük meg, hogy Ön beleegyezett a személyes adatainak használatába, amelyeket kizárólag e megállapodás hatálya alatt használunk.

Másrészről Önnek joga van bármikor korlátozni vagy megtilthatja személyes adatainak használatát, vagy bármikor megszüntetheti a kapcsolatot ezen a webhelyen. Ennek érdekében, kérjük, hogy küldjön egy e-mail-t a [email protected] címre.

 

A személyes adatok feldolgozásának időtartama

Célunk, hogy tartós kapcsolatot tartsunk ügyfeleinkkel, és szoros kapcsolatokat építsenek ki a potenciális ügyfelekkel. Ezért célunk, hogy olyan interaktív oldalt kínáljunk Önnek, amelynek célja többek között a látogatók lojalitása. E tekintetben az állandó kapcsolattartás érdekében szándékunk az, hogy az Ön adatkezelését a lehető leghosszabb ideig végezzük.

A feldolgozás befejezése után az adatokat törölni vagy névtelen adatokká alakítani fogjuk, amelyeket kizárólag statisztikai célokra használunk.

 

Anti-spam irányelvek

A Winter Outlet nem tolerálja a kéretlen leveleket (SPAM). A hamis üzenetek elkerülése érdekében az OPT IN és a CAPTCHA rendszereket használjuk.

 

Felelősség

A Winter Outlet nem nyújt garanciát a hírlevélben megadott tartalomra, és nem garantálja, hogy a szolgáltatás megszakítás nélkül működik, hibák nélkül, és, hogy a hibák időben javítódnak. A Winter Outlet nem garantálja, hogy a biztonsági problémák vagy az emberi és / vagy szoftveres hibák teljesen kizárhatók.

A Winter Outlet nem vállal felelősséget a szolgáltatás használatából eredő károkért, veszteségekért vagy kellemetlenségekért. A szolgáltatás használata a felhasználó felelőssége.

 

Rögzített védjegyek

Az ezen a webhelyen megjelenő összes bejegyzett védjegy (márkanév, logó) a Winter Outlet SRL tulajdonában van. Szigorúan tilos az ezen a webhelyen közzétett védjegyek használata.

A webhely elérésével és használatával megerősíti, hogy elolvasta és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket. A webhely használata magában foglalja a feltételek feltétel nélküli elfogadását.

Ha nem ért egyet, kérjük, ne böngészze ezt a webhelyet.