Echipa Winter Outlet

 

Barti
"No pain, no gain!"

Istvan a Winter Outlet project szakavatott embere, a téli sportok iránti paszióját sikeresen kamatoztatja az üzleti életben. Korán kezdett sízni, ezt azóta is nagyon profi módon adja elő, 2007 óta hivatásos síoktató. Ő a csapat marketingese, valamint ő az aki szétosztja termékeinket üzleti partnereinknek. Az eladással keveset foglalkozik, de amikor egy gyönyörű nő lép be az üzletbe, ő az aki elsőnek pattan fel és a legnagyobb készséggel szolgálja ki. A freeride és a crossmotorozás megszállotja. Amikor nincs a pályán vagy az üzletben akkor nagy valószínűséggel a korházban van, neki sikerült a legtöbb betegállományi napot összegyűjteni az évek alatt.

Tamas
"Feel the fear and do it anyway." 

Tamas a lcsapat legszorgosabb tagja, ő az aki felpakolja a honlapra a sok – sok terméket. Az árúkészlet legjobb ismerőjeként, ő a legmegfelelőbb ember, amikor valakit el kell igazítani egy felszerelés kiválasztásánál. Az apja már 5 éves korában sítalpakat csatolt a lábára, azóta fejleszti tudását e téren, még versenyeken is nyert. 2008 óta hivatásos síoktató. A sízés iránti szeretével magyarázható, hogy már az elején csatlakozott a csapathoz. Csapatunk "Mr.Awesome"-ja, még az “éjszakai extrém szánkázásban” is többszörös bajnok, számtalan balesetei révén a 2000-es évek sztárja a You Tube-on. Ebből kifolyólag irigylésre méltó mankógyűjteménye van. Szabad idejében bicajozik, motorozik és magashegyi túrákon vesz részt.

Attila""
"A schnaps a day keeps the doctor away!"

A csapat és nem kevésbé a kuncsaftok jókedélyéért a bulizó Attila felelős. 6 éves korában kezdett sízni, ma már magas szinten műveli ezt a gyönyörű sportot. 2008 óta hivatásos oktatóként kamatoztatja sítudását. Ő az aki begyűjti Európa sírégióiból a kizárólag jó minőségű árut. Egyfajta „Angyalkája” a Winter Outletnek, aki folyamatosan tölti fel árukészleteinket. Amikor nincs éppen úton, akkor síjavítással, síkarbantartással foglalkozik. Immár 7 éve a cég szervizelő szakembere. Több hobija van, ezek közül említésre méltó a méhészkedés és motorozás.

Csaba
"Silence is better than bull*it" 

Csabi szűkszavú , ő a tettek embere. Már 5 éves korában csatolt először sít a lábára. Amikor még nálunk teljesen ismeretlen sport volt freerideózás, ő már akkor lelkes híve és kiváló művelője volt. He was doing it before it was cool! Amikor éppen nincsenek a legjobb freeride körülmények , ő éppen az új felszereléseket, sisakokat, védőszerelést teszteli, sorra döntve le a pályák sebességrekordjait. Emiatt is sokan csak a Kamikaze becenevét ismerik. A csapatunkban ő az eladási szakértő, barátságos és türelmes ember. A halászat, természetjárás és focizás jelentik számára az igazi kikapcsolódást.

Imola
"Funk your life up, unicorn style. Be you!"

Csapatunkban Imola első lány tagja. Kedves mosolygós természetű. Újító és érdekes ötletekkel szokott előállni, remek tanácsokkal látja el a kuncsaftokat. Unicorn power all the way, üde, vidám és színes stilusa biztosítja üzletünk kellemes hangulatát. Ha segítségre van szükség a felszerelés kivállasztásánál, vagy csupán a színek összehangolásánál, akkor Imola műszaki és esztétikai tanácsokkal áll a kedves kliens rendelkezésére. Hobijai közül a sízést, hódeszkázást és a jégkorongot említenénk meg.(a helyi női jégkorong csapat játékosa … so, don’t mess with the girl!)

Zsolt
"Work hard, play hard!"

Zsolt csapatunk legfiatalabb tagja, egyben ő a legenergikusabb. Lót fut egész nap, mindent meg akar oldani. Minden idejét az üzletben tölti, nagyon népszerű a vevők körében, főleg a fiatal lányok körében. Amúgy a csapat hódeszka szakértője. Nemcsak szakértője, hanem kiváló művelője ennek a divatos téli sportnak, 2015 óta pedig hivatásos oktatója. Szabadidős tevékenységként, a csajok utáni rohangálást, a biciklizést és a hegyi turázást lehet felsorolni.

Üzletünk címe:

Winter Outlet KFT:
Négyfalu, Brassói út, 68 szám, Brassó megye

Nyitvatartási program:

Hétfőtől Szombatig: 10:00 - 19:00 

 

Vélemények / javaslatok

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni, addig nem tudsz tovább lépni.