GARANCIÁLIS FELTÉTELEK  

A www.winteroutlet.hu honlapon vásárolt új termékekre a gyártó vagy forgalmazó partnerünk vállal szavatosságot, az érvényben levő törvényes előírások értelmében. A használt (second-hand) árura nincs szavatosság.

A szavatosság a termék vásárlásának időpontjától kezdődik, csak az eredeti vevőre érvényes, nem átruházható és a termék javítására, ennek az árukészlet függvényében történő kicserélésére vagy az áru értékének megtérítésére vonatkozik.

A jótállás nem vonatkozik a következő helyzetekre: az idő folyamán beállott természetes kopás, a nem megfelelő összeszerelés, a gyártó használati utasításaival nem megegyező karbantartás, a termékkel nem egyező vagy más célt szolgáló alkatrészek vagy kiegészítők felszerelése, gondatlan kezelés, helytelen használat, baleset.

Amennyiben a vevő más célra használja a terméket, mint amelyet előírt a gyártó, a szavatosságot elveszíti.

A garancia érvényesítéséhez a számla vagy a pénztári blokk (amennyiben a terméket üzletünkben vásárolta) , valamint a vevő személyazonossági igazolványának másolata szükséges.

A futárszolgálattal küldött és a szállítás során megsérült termékekre nem vállalunk garanciát. A vevő felelőssége tüzetesen megvizsgálni a csomagot átvételkor és amennyiben bármilyen károsodás, ütés nyomait észleli, ezt feltüntetni a szállítólevelen (AWB) és haladéktalanul jelezni a futárszolgálatnak.

INGYENES SZÁLLITÁS

A szállitás ingyenes 10.000 forint ölötti megrendelések esetében. A weblapon megrendelt termékek szállítására a rendelést követő első munkanapon kerül sor. A szombati és vasárnapi megrendeléseket hétfőn dolgozzuk fel. Email-ben vagy telefonon értesítjük az áru átadásáról a DPD futárszolgálatnak. Az átlagos szállítási határidő 3-4 nap.

Rendkívüli esetekben több időt feltételezhet a szállítás – ilyenkor telefonon értesítjük a vevőt.

A termékeket a futárszolgálat igényei szerint csomagoljuk, ezek az átadás pillanatáig biztosítva vannak. A csomag sértetlenségét a futár jelenlétében kell leellenőriznie, az utólagos reklamációt nem vesszük figyelembe.

A termékeket a megrendelésben közölt szállítási címre küldjük. A kiszállítás napján a futárszolgálat telefonon jelentkezik és az átadás helyszínét meg lehet változtatni, amennyiben ez szükséges.

A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

A távollévők közötti szerződés értelmében vásárolt terméket vissza lehet küldeni, az érvényben levő jogszabályok szerint; a vevő a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indokolás és késedelmi kamat nélkül elállhat. A terméket az eredeti csomagolásban, minden leszállított kiegészítővel és fogyóeszközzel, ugyanabban az állapotban kell visszaszolgáltatni, mellékelve az eredeti számlát. A visszaküldés költségeit a vevő fizeti és ugyanazt a futárszolgálatot kell igénybe vennie, amely a termékeket kiszállította.

Az árukészlet függvényében a WINTER OUTLET SRL a következő lehetőségeket ajánlhatja fel az ügyfélnek:

- kicserélheti a terméket egy hasonló árú másikkal
- kijavíthatja a terméket
- visszatéríti a termék ellenértékét az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül

A visszaszolgáltatási feltételek nem vonatkoznak a szállítási költségek megtérítésére. Ha a terméket már használatba vette a vevő, az eladó nem köteles visszavenni azt. Nem fogadjuk el azokat a termékeket, amelyeken fizikai változások észlelhetőek, ütés, csorbulás vagy sokk nyomai láthatóak, vagy elhasználták a fogyóeszközöket, stb. A WINTER OUTLET Kft. nem vállalja a felelősséget a vevő által végzett szerelés, kezelés vagy szállítás során keletkezett hibákért és nem fogadja vissza az ilyen termékeket.

Amennyiben a a termékeket a WINTER OUTLET Kft. üzletéből veszik át, személyesen, a vevőnek nincs elállási joga a fent említett 14 napon belül, hiszen a szerződés nem minősül távollévők között kötöttnek.

SZAKMAI TANÁCSADÁS

Azért vagyunk itt, hogy segitsünk. Számunkra a legfontosabb, hogy minden kliensünk megtalalja a számára szabott terméket, emiatt bármikor fordulhat hozzánk bármilyen szakmai kérdéssel. Mindig teljesen megbizhat csapatunkban, amelynek mindegyik tagja valamilyen téli sportot űz, hogy mindig jó és hasznos információval látja el klienseinket. Meghivjuk, hogy ismerkedjen meg csapatunkal IDE KATTINTVA!