A  winteroutlet.hu online üzletet (webáruházat) a WINTER OUTLET Kft. üzemelteti.

A termékeinket forgalmazó üzlethelyiség Brassó megyében, Négyfalu municípium (Săcele) központjában található. A honlapon látható áru az üzletben is megvásárolható és elvihető.

Impresszum:

SC WINTER OUTLET SRL

Székhely: Sat Purcareni, Com. Tarlungeni nr.449, judetul Brasov
Cégbírósági nyilvántartási szám: J08/442/2011
Adószám: RO28202468
Telefonszám: 0753393132
E-mail: [email protected] 
Honlap: www.winteroutlet.hu

Szaküzletünk (munkapontunk) címe:

Winter Outlet SRL:
Mun. Săcele, Bulevardul Brasovului nr.68, Jud. Brasov

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ 

A www.winteroutlet.hu weboldalon minden tartalmi elem, beleértve a szövegeket, képeket, stb., szerzői joggal védett, és tulajdonosának, a WINTER OUTLET SRL cégnek - amelynek székhelye: Sat Purcareni, Com. Tarlungeni nr.449, judetul Brasov, cégbírósági nyilvántartási száma: J08/442/2011, adószáma: RO28202468 - írásos engedélye nélkül nem sokszorosítható és nem terjeszthető, a kihágás a törvényi előírások szerint büntetendő. A weboldalt célzó adminisztratív hozzáférési kísérletek, valamint ennek egyéb, blokkolására irányuló kísérletek csalásnak minősülnek és bűnügyi eljárás tárgyát képezhetik.

A honlap használata feltételezi az alább részletezett titoktartási szabályok és feltételek előzetes elolvasását és elfogadását; a weboldal további használata ezen szabályok és feltételek elfogadását jelenti.

A termékekről készült fényképek célja az áru bemutatása, ezek nem hoznak létre szerződéses kötelezettséget és mi nem vállaljuk a felelősséget az esetleges pontatlanságokért. Létezhetnek eltérések a valós termékhez képest, az esetleges eltérésekért az adott termék beszállítója felelős. Ugyanakkor a Winter Outlet Kft. nem vállal felelősséget a nyomtatási/megjelenítési hibákért/pontatlanságokért az árak, jellemzők, felvételek tekintetében.

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK 

A honlapunkon feltüntetett termékek ára forintban jelenik meg, tartalmazza az ÁFÁ-t (romániai ÁFA=19%), de nem foglalja magába a szállítás és az utánvét költségeit. Ez utóbbiak a vevőt terhelik, amennyiben a megrendelés nem haladja meg a 10.000 forintot, a szállítási költség ezen esetekben körülbelül 1.500 forint.

10.000 forint fölötti megrendelések esetében a szállítás ingyenes.

Minden árváltoztatást, árengedményt vagy promóciót a termékleírásnál tüntetünk fel.

A rendelés kezdeményezése, a megrendelést követően automatikusan elküldött e-mail és az utólagos telefonbeszélgetések, elektronikus vagy más módon történő kommunikáció a WINTER OUTLET Kft. alkalmazottaival nem jelentik a megrendelés határozott elfogadását, sem a távollévők közötti szerződés megkötését.

A weblapon megrendelt termékek szállítására a rendelést követő első munkanapon kerül sor.A szombati és vasárnapi megrendeléseket hétfőn dolgozzuk fel. Email-ben vagy telefonon értesítjük az áru átadásáról a DPD futárszolgálatnak. Az átlagos szállítási határidő 3-4 nap.

Rendkívüli esetekben több időt feltételezhet a szállítás – ilyenkor telefonon értesítjük a vevőt. 

A termékeket a futárszolgálat igényei szerint csomagoljuk, ezek az átadás pillanatáig biztosítva vannak. A csomag sértetlenségét a futár jelenlétében kell leellenőriznie, az utólagos reklamációt nem vesszük figyelembe.

A termékeket a megrendelésben közölt szállítási címre küldjük. A kiszállítás napján a futárszolgálat telefonon jelentkezik és az átadás helyszínét meg lehet változtatni, amennyiben ez szükséges.

A WINTER OUTLET Kft. fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa az együttműkődést az udvariatlan, nem helyénvaló viselkedésű egyénekkel (agresszív, szabados viselkedés, beszédstílus), valamint azokkal, akik folyamatosan visszautasítják a megrendelt áru átvételét.Ugyanakkor ezen esetekben a WO letilthatja a honlapjához való hozzáférést is.

A WO weboldalán vásárolt termékek kifizetése a következőképpen történhet:

- Utánvét: a futárszolgálatnak az áru átvételékor kell fizetni
- Bankkártyás fizetés : a weboldalon közölt információk szerint

Természetesen lehetősége van személyesen vásárolni romániai üzletünkben – ez esetben fizethet a helyszínen bankkártyával vagy készpénzben, a helyi pénznemben ( román lej).

AZ ELÁLLÁS JOGA, A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE 

A távollévők közötti szerződés értelmében vásárolt terméket vissza lehet küldeni, az érvényben levő jogszabályok szerint; a vevő a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indokolás és késedelmi kamat nélkül elállhat. A terméket az eredeti csomagolásban, minden leszállított kiegészítővel és fogyóeszközzel, ugyanabban az állapotban kell visszaszolgáltatni, mellékelve az eredeti számlát. A visszaküldés költségeit a vevő fizeti és ugyanazt a futárszolgálatot kell igénybe vennie, amely a termékeket kiszállította.

Az árukészlet függvényében a WINTER OUTLET SRL Kft. a következő lehetőségeket ajánlhatja fel az ügyfélnek:

- kicserélheti a terméket egy hasonló árú másikkal
- kijavíthatja a terméket
- visszatéríti a termék ellenértékét az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül 

A visszaszolgáltatási feltételek nem vonatkoznak a szállítási költségek megtérítésére. Ha a terméket már használatba vette a vevő, az eladó nem köteles visszavenni azt. Nem fogadjuk el azokat a termékeket, amelyeken fizikai változások észlelhetőek, ütés, csorbulás vagy sokk nyomai láthatóak, vagy elhasználták a fogyóeszközöket, stb. A WINTER OUTLET Kft. nem vállalja a felelősséget a vevő által végzett szerelés, kezelés vagy szállítás során keletkezett hibákért és nem fogadja vissza az ilyen termékeket.

Amennyiben a a termékeket a WINTER OUTLET Kft. üzletéből veszik át, személyesen, a vevőnek nincs elállási joga a fent említett 14 napon belül, hiszen a szerződés nem minősül távollévők között kötöttnek.

A TERMÉKEK MINŐSÉGE  

A honlapon jelzett ár és a műszaki leírás nem jelent szerződéses kötelezettséget, ezeket előzetes értesítés nélkül megváltoztathatjuk. A termékekről készült fényképek csupán tájékoztató jellegűek; létezhetnek különbségek a honlapra feltöltött képek és a valós termékek között, vagy ezekhez tartozhatnak olyan kiegészítők, amelyeket nem tartalmaz a feltüntetett ár.

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK  

A www.winteroutlet.hu honlapon vásárolt új termékekre a gyártó vagy forgalmazó partnerünk vállal szavatosságot, az érvényben levő törvényes előírások értelmében. A használt (second-hand) árura nincs szavatosság.

A szavatosság a termék vásárlásának időpontjától kezdődik, csak az eredeti vevőre érvényes, nem átruházható és a termék javítására, ennek az árukészlet függvényében történő kicserélésére vagy az áru értékének megtérítésére vonatkozik

A jótállás nem vonatkozik a következő helyzetekre: az idő folyamán beállott természetes kopás, a nem megfelelő összeszerelés, a gyártó használati utasításaival nem megegyező karbantartás, a termékkel nem egyező vagy más célt szolgáló alkatrészek vagy kiegészítők felszerelése, gondatlan kezelés, helytelen használat, baleset.

Amennyiben a vevő más célra használja a terméket, mint amelyet előírt a gyártó, a szavatosságot elveszíti.

A garancia érvényesítéséhez a számla vagy a pénztári blokk (amennyiben a terméket üzletünkben vásárolta) , valamint a vevő személyazonossági igazolványának másolata szükséges.

A futárszolgálattal küldött és a szállítás során megsérült termékekre nem vállalunk garanciát. A vevő felelőssége tüzetesen megvizsgálni a csomagot átvételkor és amennyiben bármilyen károsodás, ütés nyomait észleli, ezt feltüntetni a szállítólevelen (AWB) és haladéktalanul jelezni a futárszolgálatnak.

KEDVEZMÉNYRENDSZER 

A WINTER OUTLET Kft. kizárólagos joga kedvezményrendszerének – promóciók, nyereményjátékok - kidolgozása, az érvényben levő jogszabályok betartásával.Ezen eseményekről az érdeklődők honlapunkról értesülhetnek. (www.winteroutlet.hu).

Az árcsökkentések, kedvezmények és promóciók nem halmozhatóak – minden esetben a legnagyobb mértékű árcsökkentés érvényes. A kedvezmények csupán azokra az időszakokra vonatkoznak, amelyek fel vannak tüntetve honlapunkon, és természetesen az árukészlet függvényében. A WO nem biztosíthatja, hogy minden promóciós termék készleten van és marad, ugyanakkor bármikor megszakíthatja kedvezményeit minden előzetes értesítés nélkül.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 

A Winter Outlet Kft. ( a továbbiakban: az Adatkezelő) számára kiemelt fontosságú  mind ügyfelei, mind a honlapját látogatók személyes adatainak védelme,  nagy figyelmet fordítunk arra, hogy személyes adatait  a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően tartsuk nyilván és kezeljük, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete ("Általános Adatvédelmi Rendelet" vagy "GDPR") által előírt rendelkezéseit tiszteletben tartásával.

A továbbiakban tájékoztatni szeretnénk Önöket személyes adatainak feldolgozása során alkalmazott adatvédelmi  elveinkről és gyakorlatunkról.

Milyen kategóriájú személyes adatokat kezelünk?

Általánosságban az Ön személyes adatait dolgozzuk fel, elhelyezkedését vagy más személyes adatot amit Öntől gyűjtünk be, mikor ügyfelünk lesz. Egy rendelés leadásakor, Ön információt ad nekünk magáról, a megvásárolni kívánt termékről, szállítási címéről, számlázási adatairól, a kiválasztott fizetési módról, telefonszámáról, banki adatokról stb. Mikor regisztrál a www.winteroutlet.hu oldalon, a családnevét, keresztnevét és email címét szolgáltatja. Önnek lehetősége van arra, hogy oldalunkon akár Facebook fiókján keresztül is regisztrálhasson. Amennyiben a fenti lehetőség mellett dönt, a kiválasztott link átirányítja Önt a Facebook Admin oldalra, ahol az adott szolgáltató fogja tájékoztatni az általuk felénk továbbított adatok kezelésének módjáról. Annak érdekében, hogy az online felhasználói élményt még személyesebbé és ajánlatainkat pedig az Ön preferenciái szerint még egyedibbé tegyük, bizonyos információkat a weboldalunkon tett látogatásai során a böngészési és felhasználói magatartásáról is gyűjthetünk és feldolgozhatunk.

Milyen időtartamig tároljuk az Ön személyes adatait?

Főszabály szerint személyes adatait a www.winteroutlet.hu oldalon lévő felhasználói fiók meglétének időtartamáig tároljuk. Ettől függetlenül Ön bármikor kérheti tőlünk bizonyos adatainak törlését vagy a felhasználói fiók megszüntetését, mely kérésre kivétel nélkül válaszolunk azzal, hogy közben bizonyos adatokra vonatkozóan biztosítjuk az – akár a felhasználói fiók megszüntetését követően is fennálló – törvényi őrzési-tárolási követelménynek való megfelelést.

Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

Bizonyos esetekben az alábbi megosztási körökbe tartozó feleknek továbbítjuk az Ön személyes adatait, illetve ezeknek adunk hozzáférést bizonyos személyes adataihoz:

 • futárszolgálati, gyorspostai kézbesítéssel foglalkozó beszállítóinknak;
 • pénzügyi / banki szolgáltatást nyújtó partnereinknek;
 • IT szolgáltatást nyújtó partnereinknek;
 • Könyvelőség szolgáltató partnereinknek;

Jogszabályban előírt kötelezettségünk teljesítése, illetve jogos gazdasági érdekeink védelme érdekében, bizonyos személyes adatokat kiadunk közhatalmi szerveknek. Teljes körűen szavatoljuk, hogy harmadik félként azonosított magánjogi szervezet kizárólag az adatvédelelemre, információbiztonságra és titoktartásra vonatkozó jogszabályi rendelkezések legteljesebb betartásával, az ilyen szervezettel kötött megállapodásban rögzített szerződéses terjedelemben férhet hozzá az Ön adataihoz.

Hogy védjük az Ön személyes adatainak biztonságát?

Vállaljuk, hogy a személyes adatok biztonságát az iparági normáknak megfelelő műszaki és szervezeti intézkedések foganatosításával teljes körűen szavatoljuk. Személyes adatait biztonságos szervereken tartjuk, a legmodernebb technológiát alkalmazó titkosítási algoritmusok és tárhelybővítési mechanizmusok használatával. Fizetésekhez a Mobilpay fizetéstámogató szolgáltatásait használjuk. Minden fizetéssel kapcsolatos információ SSL technológiával biztosított titkosítást kap.

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy – az Ön személyes adatainak védelmére irányuló minden igyekezetünk ellenére – a világhálón általában és más nyilvános hálózatokon továbbított információ biztonsága sosem tekinthető teljesnek, így előfordulhat, hogy az ilyen adatokat illetéktelen harmadik személyek lehalásszák és felhasználják. A nem a mi ellenőrzésünk alá tartozó rendszerek sebezhetőségéért és sérülékenységéért nem vállalunk felelősséget.

Milyen jogok illetik meg Önt?

Az Általános Adatvédelmi Rendelet számos joggal ruházza fel Önt a személyes adatok vonatkozásában.

Ezek mellett joga van a következőkhöz is:

Hozzáféréshez való jog: Kérheti tőlünk, hogy, erősítsük meg, amennyiben személyes adatának kezelése történik nálunk.

Helyesbítéshez való jog: Kérheti, hogy helyesbítsük ill. egészítsük ki az Önre vonatkozó pontatlan vagy hiányos személyes adatokat. A tévesen szereplő adat helyesbítése előtt megvizsgálhatjuk az érintett adatok valóságosságát, illetve pontosságát.

Törléshez, elfeledtetéshez való jog: Személyes adatának törlését kérheti, de kizárólag abban az esetben:

 • - ha az érintett adat már nem szükséges az annak begyűjtésekor megfogalmazott adatkezelési célok teljesítéséhez; vagy,
 • - ha Ön visszavonta hozzájárulását (amennyiben az adatkezelés kizárólag hozzájáruláson alapul); vagy,
 • - ha Ön tiltakozáshoz való jogát gyakorolja; vagy,
 • - ha az érintett személyes adatot jogtalanul kezelték; vagy,
 • - ha az érintett adat törlését jogszabályi kötelezettség írja elő.

Adatkezelés korlátozására irányuló jog (zárolási jog): Kérheti, hogy személyes adatainak kezelését korlátozzuk (ti. adatait zároljuk), ám kizárólag ha az alábbiak valamelyike teljesül:

 • - ha Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ennek ellenőrzéséhez szükséges időtartamra; vagy,
 • - ha az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi az adatok törlését; vagy,
 • - ha az érintett adat már nem szükséges az annak begyűjtésekor megfogalmazott adatkezelési célok teljesítéséhez, de annak törlését bizonyos jogi igények előterjesztése, érvényesítése, vagy védelme kizárja; vagy,
 • - ha tiltakozáshoz való jogával élt, és a mi eljárásunk jogszerűségének vizsgálata még nem zárult le.

Zárolási jog gyakorlása esetén személyes adatát továbbra is jogosultak vagyunk használni, amennyiben:

 • - az erre vonatkozó hozzájárulást megkaptuk Öntől; vagy,
 • - ha az érintett adat használata (megléte) bizonyos jog vagy jogos érdek bíróság előtti érvényesítése érdekében szükséges; vagy ,
 • - ha az érintett adat használata (megléte) egy másik természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében szükséges.

Tiltakozáshoz való jog: Bármikor, indokolás nélkül tiltakozhat személyes adatainak direktmarketing-célú kezelése ellen is (ideértve a felhasználói profilalkotást is), amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik, mely esetben az adatkezelést a lehető leggyorsabban megszüntetjük.

Adatok szállíthatóságának biztosítása (adathordozhatósághoz való jog): Kérheti tőlünk, hogy személyes adatát tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban bocsássuk az Ön rendelkezéséretovábbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, ha:

 • - az adatkezelés kizárólag az Ön hozzájárulásával történik és az Ön által kötött megállapodásban rögzített szerződéses felhatalmazáson alapul; és
 • - az adatkezelés automatizált módon történik.

Panasztételhez való jog: Ön jogosult arra, hogy az illetékes felügyeleti hatóságnál panaszt tegyen személyes adatainak kezelésére vonatkozóan. Romániában az adatvédelmi felügyeleti hatóság az alábbi címen érhető el:

A Személyes Adatok Kezelésében illetékes Nemzeti Felügyeleti Hatóság
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru no. 28-30, 1st district, Irányítószám: 010336, Bukarest, Románia
Telefonszám: +40.318.059.211 or +40.318.059.212;
E-mail cím: [email protected]

Az Önt jogszabály által megillető, felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog sérelme nélkül arra kérjük, hogy először velünk vegye fel a kapcsolatot, és mi garantáljuk, hogy mindent megteszünk majd sérelme békés rendezése érdekében.

Adatfeldolgozás beleegyezésének visszavonására való jog: Bármikor kérheti a személyes adatai feldoglozására való beleegyezésének visszavonását. Ez csak jövőre nézve érvényes, a visszavonás pillanatáig feldolgozott adatok érvényesek maradnak.

Bármikor kapcsolatba léphet a Winter Outlet adatvédelmi tisztviselőjével választása szerint a megadott értesítési címek bármelyikére küldött megkeresés formájában:

 • E-mail: [email protected]
 • Postai cím: Bld. Brasovului, nr.68, Sacele, jud. Brasov
 • Telefon: +40753.393.132

A www.winteroutlet.hu oldal a SC WINTER OUTLET SRL tulajdona, ebből kifolyólag a Szerzői jogvédelmi törvény (Legea nr. 8/1996), valamint a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvények védik a teljes tartalmát.
Minden látogató vállalja, hogy tiszteletben tartja a szerzői jogot és a SC WINTER OUTLET SRL előzetes beleegyezése nélkül nem használ az oldalról semmilyen szöveget, képet, grafikai elemet, szimbólumot vagy más hasonló adatot. Bármilyen bűncselekményt jelentendő az illetékes hatóságoknak, és az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően büntetik.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

Bármely félreértés békésen fog megoldódni. Egyébként a Brassó megyei székhelyű bírósághoz fordulunk, mivel cégünk székhelye Brassó megyében van.

A SC WINTER OUTLET SRL fenntartja magának a jogot a fentiekben említett rendelkezések későbbi módosítására, valamint a www.winteroutlet.hu weboldal struktúrájára és tartalmára vonatkozó egyéb módosításokra, a felhasználók előzetes ismertetése nélkül.

A fenti pontok közül egy vagy több érvénytelensége, bármilyen oknál fogva, semmilyen módon nem befolyásolja a többi záradék érvényességét.

Nem vállalunk felelősséget azokért a helyzetekért, amelyek szoftveres hibák vagy technikai hibák miatt fordulhatnak elő a szerveren.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatba léphet velünk a következő e-mail címen: [email protected]

 

Winteroutlet