Raven Satine

Termék Kód: Sb.30

Készleten

72 000,00 Ft

 

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni, addig nem tudsz tovább lépni.

Erre is szükséged lehet

Destiny

Destiny

68 000,00 Ft

 

Aura Fekete

Aura Fekete

72 000,00 Ft

 

Supreme

Supreme

68 000,00 Ft

 

Supreme Black Mint

Supreme Black Mint

72 000,00 Ft

 

Termékleírás

Részletek

Raven Satine Snowboard Deszka

 


Ha a Raven Satine egy kicsit túl merev neked, akkor ki kell próbálnod a Satine-t. A Raven Satine egy teljesen új snowboard deszka a Raven kinálatában. Van egy camrocker profilja, de ez egy kicsit lágyabb a Flex-ben, így tökéletes választás a kezdöknek .Ezt az all-mountain snowboardott arra tervezték, hogy minden fajta terep és hóviszony között használható legyen. Kezelt pálya, porhó, funpark, egy szóval bárhol.


Placa raven

Tehnológiák 


Placa Snowboard Raven Relict LimitedPOPLAR WOOD CORE 


A deszka belső magja ideális keménységű, ám mégis könnyű fából készül. A gyártás előtt a faanyagot gondosan megválogatják, annak érdekében, hogy minden snowboard-lap a flexje és a popja azonos legyen. A gyártási folyamat legfontosabb fázisa a ragasztás. Snowboardjaink előállításakor a gyártó a legjobb minőségű német ragasztót használja, emiatt a falapok sohasem válnak szét.

 

Placa Snowboard Raven Relict LimitedABS SIDEWALL 


A szélső falak szerkezete biztosítja, hogy a lapra ható erők jelentős része a deszka kantnijaira hasson. Ugyanakkor megmerevíti a deszka széleit, és el is nyeli a nyomás egy részét, hogy megkímélje a rider lábait. Egyben védelmet nyújt a külső behatásokkal és a nedvességgel szemben. Deszkáink szélső falai a legkiválóbb, Ausztriában, molekuláris ragasztással előállított ABS-anyagból készülnek.

 

Placa Snowboard Raven Relict Limited

 

EXTRUDED BASE 


A snowboard siklófelülete extruziós technológiával készül, ezért nagyon könnyen és olcsón karbantartható. Deszkáinkat soha nem kell vaxolni! Ugyanis a gyártó a legjobb minőségű, Ausztriából importált és a piacvezető Isosport-cég által garantált talpakat használja.

 

 

Placa Snowboard Raven Relict Limited 

TRUE TWIN SHAPE 

A True twin shape azt jelenti, hogy a snowboard teljesen szimmetrikus, és a kötésrögzítéshez szükséges lyukak a deszka közepére kerülnek. Így a flex mindkét irányban egyforma, tehát a deszka orra és hátsó része ugyanolyan széles és hosszú.

 

 

Placa Snowboard Raven Relict Limited 

SEMI GLOSSY FINISH 

A deszka felső felülete egy kétrétegű speciális, átlátszó lakkal van bevonva a megfelelő védelem érdekében. Mivel ez a bevonat teljesen áttetsző, tökéletesen látszik a lapon lévő rajzolat, miközben az ujjnyomok és a kosz láthatatlanok maradnak.

 

Termék leírás 


Terep: Freestyle, All-Mountain

Terrain

Képesség: Beginner-Intermediate

Placa Snowboard Pathron Sensei

Rocker Type: Camrocker

Placa Snowboard Pathron Sensei

Forma True Twin

Merevség: Puha

Placa Snowboard Pathron Sensei

Garancia 

Minden Raven-snowboardra egy évnyi szavatosságot biztosítunk.

Részletek

Részletek

Márka Raven

Értékelések

Write Your Own Review

You're reviewing: Satine